Autorët

Një falënderim i përzemërt u takon atyre qe punuan në ketë projekt shumëvjeçare:

Ordo Fratrum Minorum, Provinca Françeskane Shqiptare, „Zoja Nunciatë“ në Shkodër, fra Gazmend Tinaj, ofm, Ministri Provincial, për dhënjën e të drejtës autoriale (2007).

Monsinieur Luciano Augustini († 2016), Ipeshkvi i Sapës, për përkrahjen ideale të këtij projekti.

Bardhec Berisha, Emmenbrücke, për punën e mrekullueshme të përkthimit në përgjithësi

Prend Buzhala, Klinë, për përkthimin në gjuhën e sotme shqipe si dhe për gatishmërin e tij në rreth pyetjev albanogjike.

Hannes Küttel, Luzern, për korrigjimin e versionit në gjuhën gjermane, i cili, si lektor i zellshëm, i mbyll sytë në formulimin e fjalive në mënyrë të pazakonshëm në gjuhën gjermane, për arsye që të mbetet simetria e fotografive të gjuhës.